Events

EDVARDA salgsutstilling
Oct
20
to Feb 28

EDVARDA salgsutstilling

EDVARDA - Salgsutstilling

Siden Knut Steen sitt monument av Olav V ble avduket av folket i Gulen, har statuen vært et landemerke på Skjerjehamn. Kongen har vist at kulturen har plass i utkanten! Vi er så heldige at vi har salgsutstillingen til Edvarda Braanaas hengende her til godt over jul. Hennes oljemalerier henger oppe i 2. etg i pakkhuset, i vårt galleri. Pastelltrykkene henger nede i restauranten i pakkhuset. Begge utstillingene har åpent hver dag.

Noen har kanskje sett Edvarda sin kunst i Sveitservillaen vår? Med sensualitet som fortellende drivkraft, er Edvardas bilder en frekk flirt med deg, enten du er mann eller kvinne, Konge eller Dronning. En ren kjærlighetsaffære!

Kanskje finner du en julegave her?
Her er en smakebit inn i Edvardas verden: https://vimeo.com/152248143

Velkommen!

View Event →
Julebord på Skjerjehamn
Nov
23
to Dec 16

Julebord på Skjerjehamn

Datoer for årets julebord:

23.-24. november

30.-01. desember

07.-08. desember

14.-15. desember

Vi pynter igjen opp vår storstue til årets julebord! Vi inviterer firma, bedrifter, lag, foreninger, familier og alle andre som ønsker en god start på julefeiringen til julebord her hos oss. Pris pr. person inkluderer rikholdig julebuffet, gløgg,kaffe, dessert og dans, kr. 695,- pr. person. 
Ønsker man overnatting er prisen for julebord og overnatting i enkeltrom kr. 1595,- Ønsker man julebord og overnatting i dobbeltrom kr. 1495,- pr. person. 
Vi har satt opp fredag og lørdag fra den 23. november til den 15. desember. Vi gjør oppmerksom på at vi tar forbehold om vi arrangerer julebord alle fredagene, da det avhenger av hvor mange gjester som melder seg på. 
For påmelding, eller spørsmål, ta kontakt på post@skjerjehamn.no, eller på tlf. nr. 95422033.

Start julen her hos oss, i vakre omgivelser, i et Skjerjehamn i full juleskrud.

Velkommen!

View Event →
Adventsbuffet på Skjerjehamn
Dec
2
to Dec 16

Adventsbuffet på Skjerjehamn


02. desember

08. desember

15. desember

Vi byr på julebuffet disse søndagene i advent. Her blir det julemat og dessert. Pris kr. 395,- pr. person. Barn under 10 år gratis. Kanskje nissen kommer? Ta gjerne kontakt på post@skjerjehamn.no, eller på tlf. nr. 95422033, for bordbestilling. Velkommen!

View Event →
Utkant`19
Jul
25
to Jul 28

Utkant`19

Siste helg i juli er det nok ein gong duka for Majesteten blant festivalar, UTKANT.

Kryss av helga på primstaven, bunnsmørj snekka og set kurs mot Skjerjehamn. Me kan love deg blankskurte svaberg, rytmisk fisk, og ikkje minst feiande flott musikk nett øve flomålet:)

Me lovar noko for ein kvar smak og ikkje minst lovar me ein strålande helg på tampen av Juli.

Så fram te me råkast att på Skjerjehamn er det berre ein ting å sei. 
Heilt Konge!!!!!!

View Event →

Lutefisklag på Skjerjehamn
Nov
17
to Nov 18

Lutefisklag på Skjerjehamn

Vi arrangerer i år lutefisklag for alle lutefiskelskere! Vi møtes kl. 19.00 i Skjenkestua. Der har vi tent i peisen, og dere får en liten smakebit på vår egenrøykte ørret og Kongeøl i glasset. Etter det blir det servert lutefisk i Steenkjelleren. Fisken serveres med baconbiter, hjemmelaget gul ertestuing, poteter, flatbrød og grov sennep. Pris for hele opplevelsen er kr. 599,- Vi serverer en frisk pannacotta som dessert til kaffen. Høres dette fristende ut? Vi ber om at de som ønsker å være med på dette melder seg på ved å ringe oss på 95422033, eller ved å sende en mail til post@skjerjehamn.no.

Velkommen!

View Event →
Vi feirer farsdag på Skjerjehamn!
Nov
11
8:00 PM20:00

Vi feirer farsdag på Skjerjehamn!

Hurra for far! Vi feirer farsdag her på Skjerjehamn kommende søndag, den 11. 11. 
For at far skal slippe å bruke hele dagen på kjøkkenet, så må det da være en fin anledning til å ta med seg hele familien på middag her hos oss!
Vi tilbyr tre-retters middag til kr. 449,- Barnemeny kr. 89,- Disse prisene gjelder uavhengig av hva man velger seg fra vår a la carte meny. 
Som om ikke det er nok, så serverer vi far et kakestykke og en kaffe.
Velkommen skal dere være!

View Event →